About

DSC_7010

Vrijheid & Avontuur

Ik deel plantaardige recepten, om jou te inspireren, én als naslagwerk voor mijn gezin.

Er zijn oneindig veel gerechten te bedenken met de ingrediënten die om ons heen groeien en met liefde gekweekt worden.

Alleen onze échte favorieten deel ik met je.

Mijn naam is Stefanie Spoelder, al 10 jaar foodfotograaf en sinds kort ook receptontwikkelaar. Samen met mijn vriend Roy en ons zoontje Jip maken we reizen met onze zelfgebouwde camper. Daarnaast genieten we van onze (groente)tuin in Enter.

Naast reizen met de camper gaat onze journey verder, als zoektocht naar lekkere én natuurlijke gerechten voor mijn gezin.

Je vindt hier recepten voor burgers, pannenkoeken, wafels, brood, sauzen en soepen. Steeds vanuit dezelfde voorwaarden: SMAAKVOL, voedzaam, plantaardig, minimaal bewerkt en met veel groenten en fruit.

Achtergrond

Roy, Jip en ik wonen samen met mijn ouders in Enter, op 1 hectare land met een boomgaard en groentetuin. Ik ben gek op buiten zijn en reizen. We besteden hier dan ook zoveel mogelijk tijd aan.

In 2013 startte ik mijn bedrijf als foodfotograaf (www.stefaniespoelder.nl). Voor die tijd studeerde ik aan de Hoger Hotelschool en werkte ik 6 maanden als kok in Londen.

Een opleiding tot Vakfotograaf in Apeldoorn, en een Koksopleiding in Haarlem gaven mij alle tools in handen om dagelijks met mijn passie bezig te kunnen zijn.

Ik geniet van vrijheid, verbinding & avontuur. Dát is waarom ik ben gestart met Wholy Kitchen. Het is dan ook geen eenrichtingsverkeer. Ik kan jouw hulp goed gebruiken in onze zoektocht naar heerlijke plantaardige recepten!

Kom jij bij ons koken?

Ben jij voedingsdeskundige, kok, diëtist, of heb je gewoon een geweldig recept dat je graag met iedereen wilt delen? Dan nodig ik je uit in mijn keuken. Ik leg het recept op z'n mooist vast, om het vervolgens samen te delen met de hele wereld!

Neem contact met me op als je hier, net als ik, energie van krijgt :).

Mijn missie? Ouders helpen, met veel plezier gezonde maaltijden op tafel te zetten, die kinderen lekker vinden.

Stefanie Spoelder Wholy Kitchen
Stefanie Spoelder Roy Schartman Jip Schartman - Wholy Kitchen
Stefanie Spoelder Wholy Kitchen
Stefanie Spoelder Wholy Kitchen
De Groentetuin Plantaardig